Bwonor

Bwonor

Geloof: Uiteenlopend
Leider: Gorkuk Ulonda (Ork), Udain Ramhammer (Dwerg)
Economisch: Gemiddeld
Militair: Zeer sterk
Klimaat: Hooggebergte-klimaat

Strak militair regime van exclusief Dwergen en Orks, alle andere rassen zijn te zwak bevonden. Afwisselend regeert er een Orkleider of een Dwergenleider, waarbij degene die niet regeert een adviserende rol blijft houden. Ze houden zich op dit moment op in een bergachtig gebied, maar eigenlijk vertrouwd niemand erop dat ze daar nog lang zullen blijven. Om het grote leger van voedsel te voorzien, is er in Bwonor een bijzonder grote productie van gewassen te vinden die onder de grond groeien. Gigantische delen in de twee grootste steden van het land, zijn geweid aan het verbouwen van gewassen die met weinig of geen licht onder de grond kunnen groeien.

Hoofdstad: Zulwaldir. Deze enorme stad en tevens fort is later de hoofdstad van Bwonor geworden. De vorige hoofdstad, Uldival, was militair gezien zwak en ontoereikend bevonden. Daardoor is deze stad gebouwd en benoemd tot hoofdstad. Zulwaldir ligt tegen een vulkaan aan en delen van de stad bevinden zich zelfs onder de grond richting de vulkaan.

Bekende plaatsen

Uldival is de voormalige hoofdstad van Bwonor. Een gigantisch fort gelegen aan de rand van een bos. Ooit werd door een leider besloten dat het niet goed genoeg te verdedigen was, waarna de hoofdstad en de regering verplaatste naar de nieuwgebouwde stad Zulwaldir.