De setting

Onze setting is een fantasierijke setting; een High Magic, High Fantasy LARP, die zich afspeelt in een Middeleeuwse omgeving. Zo vind je in onze setting bijvoorbeeld meerdere soorten magie (Chaos en Aspect). Daarnaast zijn er krachten die vanuit de ziel komen, genaamd Paragon. Daarnaast zijn er ook ambachten, alchemisten, vechters en vele kennisvaardigheden. Deze vaardigheden zijn allemaal even belangrijk voor het spel als geheel en houden elkaar in balans. Zelfs de sterkste vechter zal immers gewoon moeten eten en elke weerloze dorpeling heeft bescherming nodig.

Daarnaast zit de wereld vol met mysteries, artefacten, geheimen en allerlei boeiende wezens. Ook zijn er natuurlijk andere groepen die hun stempel op de wereld willen drukken. Sommigen zullen graag willen handelen of helpen, anderen zullen de spelersgroep willen verjagen of doden en alles daartussen.

De spelers zelf horen op dit moment bij "Huis Stoïk" en hun gebied ligt in Undek in de wereld van Vitus. Dit Huis staat voor samenwerking tussen de rassen en vrijheid om zelf je lot te bepalen. De spelers bepalen zelf wie dit Huis leidt, hoe het geleid wordt en hoe zij als Huis tegenover de andere Huizen, Clans en Stammen hun plekje claimen. Over het algemeen is dit een 'Player-vs-Environment' (PvE) setting, het Huis van de spelers tegenover die van de NPC's. Soms kunnen bij onderlinge ruzies in een Huis helaas ook slachtoffers vallen onder de spelersgroep. Dit wordt dan 'Player-vs-Player' (PvP) genoemd. PvP is dan ook toegestaan, zolang als het gaaf wordt uitgespeeld.Wil je meer weten over waar je precies gaat spelen? Dan kun je hier naar de de landkaart. Wil je meer weten over Vitus, informatie over de wereld en hoe je een personage kunt maken? Ga dan naar de algemene informatie van de wereld, of kijk bij het regelsysteem.

SettingimpressieSettingimpressieSettingimpressie